Az Ön véleménye is bekerülhet a vendégkönyvbe, akár a kézzel foghatóba, akár a virtuálisba. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy véleményét juttassa el hozzám a katalinjosno.mail@gmail.com e-mail címre, vagy személyes találkozásunkkor kérje a vendégkönyvet és hamarosan közzéteszem az Ön meglátásait is.

Az alábbiak az egyik közösségi oldalon keresztül és e-mailban érkeztek.

____________________________________________________

2018. szeptember 09.

Kedves Katalin!

Szeretném visszaigazolni az egyik jóslatát, amit mondott nekem még tavaly ősszel. A nővéremék házasságával kapcsolatban mondta azt, hogy egy harmadik személy fog megjelenni. Ez a bizonyos harmadik személy valóban beletenyerelt a házasságukba. Sok igazság van abban, amit nekem mondott. Önnek valóban hiteles tudása van. Egyre jobban vagyok. Sokat formálódtam ez alatt a pár hónap alatt. Egyre erősödik az élni akarásom. Elkezdtem edzeni, tudatosabban táplálkozni. Úgy általában az egész élethez való hozzáállásom megváltozott. Sz.K.

____________________________________________________

2018. szeptember 02.

Kedves Katalin!

2016-ban beszéltünk először egymással. Sajnos személyesen még nem volt alkalmam Önt személyesen megismerni, mivel Floridában élek. Először szkeptikus voltam Önnel kapcsolatban, de hónapról hónapra, a többszöri beszélgetésünk után, éppen a mai nap említettem Önnek sokadjára, hogy most már tényleg azt kell mondjam, valamit tud ez a jósnő : Hihetetlen pontossággal es precízen előre sugall eseményeket, illetve nem csak hogy eseményeket, de rálátást ad az egészségre vonatkozóan is. Tavalyi évben mar jelezte Katalin, hogy lisztérzékenységem van, nos én nem hittem el, de par nappal ezelőtt a véreredményem visszaigazolta. Költözést említett nekem, de meg csak gondolatomban sem volt, hisz éppen előtte pár héttel költöztem és láss csodát pár hónapra rá, újra rákényszerített az élet, amit nem csak hogy eltalált, hogy költöztem, de azt is, hogy új építésű házba megyek és várni kell rá egy kicsit. Majd a következő évben ismét költözést mondott és láss csodát, az is bejött. Arra vonatkozóan azt mondta, hogy le lesz papírozva minden, de mégsem fogunk a megadott napon költözni, csak két hét múlva es így is lett. Már két évvel ezelőtt említette, hogy jön egy férfi az életembe, akinek körülményeit kitűnően leírta és azt is, hogyan indul majd a kapcsolatunk, és láss csodát, minden részletet eltalálva megérkezett a férfi az életembe pár hónappal ezelőtt. Sorolhatnám azon jóslásait, amit a hónapok alatt kaptam tőle és mondott nekem, de inkább azt tanácsolom annak, aki olvassa ezeket a sorokat, hogy tegyen egy próbát és nem fog csalódni. Egy biztos, nekem mondhatni 99%-ban bejött, a maradék egy százalékról pedig talán jobb, ha nem is tudom, hogy igaz volt-e…..! Remélem, hogy segítettem abban, hogy meggyőzően érveljek az mellet, hogy kérdezze bátran Katalint. Én a továbbiakban is ezt teszem, folyamatosan visszajelzést adok, hisz mondhatom, hogy ismeretlenül is (találkozás nélkül) egy kedves hölgyet ismertem meg, aki készségesen segít nekem, amennyiben elakadok az életben vagy kérdésem lenne, merre és hogyan tovább.

Gréta

____________________________________________________

2014. március 21.

[6:28:45] Kedves Katalin! Köszönöm a tegnapi beszélgetést! Valami könnyű érzés kerített hatalmába és minduntalan ki akarom magam húzni. Véletlen volt, mikor a személyét kiválasztottam, de magát tényleg a jó Isten küldte, mert a legjobbkor támogatja reményeimet. Köszönöm!

F Cs

____________________________________________________

2012. február 07.

Katalin jóstanfolyamán, kérésünkre én voltam a megtisztító rítus (átok- és rontáslevétel) eleven alanya. Szerencsére nem volt rajtam semmi rontás, mégis szívesen kipróbáltam a megtisztító rítust. Nagy meglepetésemre mégis éreztem a tisztító energiát, ahogy körbesimogatta az aurámat és békességgel töltött el. Köszönet érte!

Szeretettel: Orsi

____________________________________________________

Kiss Katalint azert becsülom igen nagyra, mert segitséget, kapaszkodót ad, megoldást kinál az esetleges problémékra. Nemcsak szimplán elmondja a történéseket, hanem konkrét cselekednivalót kinál fel. Igy történt az én esetemben is. El kellett temetnem diszkret, de unnepelyes keretek között egy régi, 24 eve tortént, abortuszban meg nem született kisbabámat. Ő pontosan lediktálta, hogy milyen imát mondjak és mit tegyek. Pontosan úgy is tettem és bizony embert próbaló, szívszaggató lelki fájdalom után jelentkezett egy nagyon nagy harmónia, békesség és ugy éreztem, hogy ez a kisbaba megbocsátott nekem, s lelke a Mennybe szállt. Mintha legőrdült volna rólam valami, fizikai érzete is volt. A masik dolog, hogy egy természetgyógyasz hölgyhoz küldott, mert bizonyos testi elváltozasokon is kellett segiteni. Mit tesz a Sors? Bizony tálcan kinálja a megoldast, csak le kell venni a tálcáról. Az én esetemben az emlitett gyógyitó holgy éppen a mi városunkban tartott iriszdiagnosztikat, szinte helybe jött. Ott ért a masik meglepetés, a hölgy gyógynövenyekkel segitett rajtam. Tehát a segités a lényeg, a megoldás odanyujtása. Segit bennunket a Sors, már azzal is, hogy elénk sodor kivaló, tanácsadó embereket, akiktöl a legkitünőbb tanácsot, tennivalót kapjuk... ha meghallgatjuk és bizony be is tartjuk, akkor fantasztikus javulás következik be az emlitett problémas helyeinken. Katalin ilyen ember - azonnal segit és megoldást kinál. Hallgassunk rá és fogadjuk el a segitséget! Isten áldása legyen az életén!

Szeretettel: K. Erika 2012. január 31.
* * *

Ha személyesen írna valamit a hagyományos vendégkönyvembe, azt is megteheti, ha eljön hozzám.

A képre kattintva elolvashat néhányat az eddigi bejegyzésekből.

VendégkönyvSZI akadémia

Családfelállítás

Bruce angol

Hotel Uno

A tarot kártyák Szegedi Katalin illusztrátor rajzai alapján készültek.

Minden jog fenntartva 2008. katalinjosno.hu, by Kiss Katalin jósnő és tanácsadó.

Az oldal első változatátért köszönet B. Péternek