Aki jóshoz készül, azt sokszor olyan izgalom fogja el, hogy emiatt akár többször is elhalaszthatja kártyavetés lehetőségét – félelemből. Ám az igazi jós nem kérdez a vendégétől, hanem mondja, amit lát. A jelent és a múltat éppúgy, mint a jövőt. Így alakulhat ki az a bizalom, mely a páciens és a médium közötti összekötő kapocs lesz a szeánsz folyamán.

 

Kártyajóslás

Jelenleg négy féle kártyát használok jóslásra. Az első a „hagyományos” cigánykártya, amely 36 lapból áll, valamint a Fekete Tarot kártya Nagy Árkánuma, amely 22 lapot foglal magában. Ezt a kártyát a Titkok könyvének is nevezik. A Fekete Tarot nevet a kártya színéről kapta a jósok között, mert ahátlapja fekete égboltot ábrázol néhány benne aranyló csillaggal. A harmadik a 42 lapos cigánykártya, amely manapság elég ritkaság. Cserfes, egyértelmű és egyszerű kártyalapokból áll a pakli. Legújabb szerelmem Aleister Crowley Tarotja, amely új kaput nyitott az érzékelések birodalmába számomra. Szimbolikája lenyűgöző, jól forgatható egyetemleges kártya. Annak idején egy kolléganőm kezében láttam meg, amikor is nagy meglepetésemre beszélni kezdtek számomra az akkor még idegen kártyalapok - így lettem megszólítva a Crowley Tarot által.

A kártyavetés során lényegében bármilyen kérdés feltehető, de nagyon kell ügyelni a kérdés megfogalmazásánál arra, hogy egy kérdés egyszerre egy dologra várjon választ, és a kérdés pontosan arról szóljon, amit a kérdező tudni szeretne a jövőre (esetleg a múltra) vonatkozóan.  
Ajánlom a kártyavetéshez, hogy aki hozzám készül „jósoltatni”, legjobban teszi, ha kérdéseit felírja, és a listáját természetesen magával hozza a megbeszélt időben. Így a kérdésekkel felvértezve keres fel, mert sokszor megesik, hogy a pácienset a jóslásközben annyi „meglepetés” éri, hogy elfelejti, mit is szeretett volna még kérdezni.  

A jóslás kulcsa: az egyértelműen megfogalmazott és célratörő KÉRDÉS. Csak jól megfogalmazott kérdésre lehet igazán jó választ adni, ennek a szem előtt tartása a legfontosabb tényező a jövendőmondás folyamán. Hogy mi lehet kérdés? A kérdés témája lehet BÁRMI, amit a kérdező tudni szeretne.

Az igazi jóst a titoktartási kötelezettsége köti éppúgy, mint egy orvost vagy ügyvédet. Ezen kívül van még egy nagyon fontos dolog: egy valódi tanácsadó SOHASEM ÍTÉLKEZIK sem mások, sem kuncsaftjai felett.

Minden kedves régi és új vendégemnek kellemes múltba, jelenbe és jövőbe tekintést kívánok!

Tenyérelemzés

A tenyérben a nagy sorsfordulatokat láthatom, tenyérelemzéssel életünk „folyásának irányára”  kaphatunk választ. „A tenyér a jellem tükre: mutasd a kezed és megmondja ki vagy!” Ha azt gondolnánk, hogy csak a tenyér mesél, hát… nos ez tévhit! Az ujjak, a kézhát, a körmök, a csukló, mind-mind beszédesek az ahhoz értőknek legalább annyira, mint a tenyér vonalai. Ha valaki alapvető bepillantást akar tenni a tenyérjóslás azaz a kiromantia tudományába, úgy lapozza fel Krúdy Gyula: Tenyérjósok könyvét! Na de intuíció és tapasztalat nélkül a legjobb újdonsült tenyérjós sem ér fabatkányit se’!

 

Sorselemzés

Nem mindenki kedveli a klasszikus jóslást, ami a múlt és/ vagy a jövő összefüggéseit taglalja leginkább. Ezeknek a személyeknek nagyon hasznos lehet az elemzés, amiben lehet egy falatnyi előretekintés is, de legnagyobb részben inkább lélektant, illetve valódi sorselemzést tartalmaz. Rávilágít a jelenben lévő feladatokra, szembesít a megoldandó élethelyzetekkel, önismeretre tanít, nevel és szórakoztat!

 


Társasági kártyavetés

Több, léleképítő  vagy társas jósjáték létezik, amelyeket akkor ajánlok, ha egyedül valaki félelmetesnek tartja a jóslást, de mégis a kíváncsisága győz, és akár egy partyn, vagy baráti társaságban szívesen venne egy kis időt, amikor játékosan belemélyedhet a jövőbe. Ilyenkor rendszerint nem tesznek fel konkrét kérdést, a kártya beszél a kérdező helyett is, a páciens jövőjét illetően olyan meglepő fordulatokat jelez előre a kártya, ami rendszerint elsőre olyannyira hihetetlen, hogy szinte nem is veszik komolyan. A jó jóslat viszont rendelkezik azzal a képességgel, hogy bizony a maga furfangos, kacskaringós útján betelesedik… ez az a meglepetés, ami kétszer hatásos: egyszer mikor előrevetítjük, és akkor még inkább, amikor beteljesedik!


Ingatlan tisztítás

A dimenzióváltás közeledtével egyre több ember érzékenyebb a körülöttünk lévő asztrállényekre és különféle entitásokra. Sokszor előfordul, hogy a házban vagy a lakásban saját vagy idegen halott szelleme ragad. Akik erre érzékenyebbek, azoknak gondot okozhat ezen energialények jelenléte. Amennyiben ezek ártó vagy rossz szándékúak, lehetőség van arra, hogy ezeket eltávolítsuk és távol tartsuk a háztól, hogy ezek a lények ne szívják az ingatlanban élők energiáit. Többször fordult már az is elő, hogy használt ingatlanba való beköltözés előtt kérték a segítségemet, hogy az új lakók minden tekintetben tiszta ingatlanba érkezhessenek, legyen az lakás, ház vagy akár iroda. Ezt a szolgáltatást külön megrendelésre tudom teljesíteni előzetes egyeztetés után. Kérje bátran díjmentes információimat az ingatlan tisztítással kapcsolatosan.


Álomfejtés

Álmainkban a tudati és a tudatalatti információk egybefolyásával készíthetünk igen pontos előrejelzést a várható eseményekről, erre mondják azt, hogy megéreztem, vagy megálmodtam, hogy ez lesz… Az álomfejtést kevesen kérik, igazából el is feledkeznek róla, hogy mit álmodtak. Mivel életünk harmadát alvással töltjük, érdemes az ágyunk mellé egy jegyzetfüzetet és írószerszámot mellékelni, hogy ébredés után gyorsan leírhassuk a kapott információkat, mielőtt még elfelejtenénk őket. Higgyék el, megéri a fáradtságot! Ha nem mulasztjuk el a dátumot is az álom mellé biggyeszteni, igen hasznos tanácsadónkká válik hamarosan az álomnaplónk!

 

Fontos döntések, üzleti döntések meghozatala előtti tanácsadás

Ez a módszer egy-egy nagy jelentőségű döntés meghozatala előtt használatos (mint pl. egy házasságkötés, költözés, vagy befektetés, üzleti szerződés sorsának előre vetítése). Sok bosszúságtól, anyagi kártól kímélheti meg a pácienset, ha előre vetíthetjük számára az esetleges lehetséges döntési variációk kimenetelét. A cigánykártya nagyon ügyesen válaszol a mi lesz ha ezt, vagy mi lesz ha azt választom kezdetű kérdésekre. Nemcsak a célt hanem az odavezető utak lehetséges elágazásai választásánál is nagy segítséget tud nyújtani a kártya annak, aki nem rest kérdezni!

 

Életcél kutatás - Karma elemzés

Ez a módszer leginkább a 30. évét betöltött személyeknek szól, illetve azoknak a „gyerekeknek”, akik pályaválasztás előtt állnak. Ebben a kirakási formában arra kaphatnak választ a kérdezők, hogy mi az, amivel a sorsukat beteljesítik, amiben az örömüket is lelik. Mostanában nagyon divatos a Karma kutatása, ez a kártyavetési forma tulajdonképpen ezt „jelenti”. Ez a formula a kérdező személyiségét és lényét elemzi, a másokhoz való viszonyulását, nem pedig klasszikus jóslási forma, ahol egy dolog végkimenetére vagyunk kíváncsiak. Az életcél kutatás azoknak ajánlatos, akik 32-35 éves korukig nem élték meg az életszakaszuknak egyébként természetes fejlődési fázisát, melyben megtalálják a céljaikat, vagy még nem tudják, miben arathatnak sikereket. Akik folyamatosan a Teremtő által eléjük kitűzött sorsútjuk ellen, a szabad akarat lehetőségét kihasználva mennek, sok kudarccal végződő, sikertelen életúttal néznek szembe. Hogy mindenki előbb-utóbb megtalálja a helyes, saját, a Teremtő Isten által kitűzött utat, nos, ebben segít ez a kivetési forma, mely közelebb viheti a kérdezőt saját boldogságának megtalálásához.

 

Kapcsolatjavító kártyavetés

A kapcsolatgyógyító  kártyavetést akkor alkalmazom, ha a kérdező nem csak a jövőjére kíváncsi, hanem arra is, hogy egy esetlegesen megromlott kapcsolatot, legyen az szerelmi, baráti, rokoni kapcsolat, hogyan éleszthetne újra, illetve kielemzem azokat az okokat, amik a jelenlegi helyzet kialakulásáért felelősek. Sokszor elég egy dolog megértése mielőtt a mágiához fordulunk, és már magunk is felfedezhetjük azt az utat, amely a gyógyulás felé visz, ebben segít ez a cigánykártya kirakási forma.

 

Szerelmi varázslatok, oldások - megoldások

A szerelmi kötő és oldó varázslatokat egyaránt meg kell említenünk. A dolog természeténél fogva is sokkal többféle szerelmi kötő varázslat ismeretes, mint ahány oldó. A helyzet alapos megismerése alapján keresem meg a legmegfelelőbb módszert a kívánt cél eléréséhez, majd pedig ezután kerül sor annak elvégzésére. Fontos tudni, hogy mint minden dolognak, a varázslatoknak és az oldásoknak is van hatóidejük. Átlagosan négy-hat hét és fél év közöttre tehető a beteljesülés ideje. Az első teendőm ezek után mégis az, hogy a klienst lebeszélem a szerelmi kötésről, és helyette egy jóval hatásosabb, mélyre hatóbb, tartósabb módszert, a családállítást javaslom. Csak és nagyon különleges esetekben segít valójában a mágia bármelyik fajtája, és 100-ból talán egy kérésre ha teljesítek ilyen kívánságot, míg a családállítással mágia és mellékhatás mentesen sokkal jobban lehet orvosolni szerelmi problémákat mindenféle kötések helyett. Aki bővebben is kíváncsi még a jelenleg elérhető még inkább hathatós CSALÁDFELÁLLÍTÁSnak nevezett módszerre, az oldal alján lévő bannerek között megtalálja a www.csaladallitas.shp.hu weblapon keresztül az összes alapinformációt a módszerrel kapcsolatosan.

Etikai korlát

Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, hogy csak abban az esetben áll módomban a szerelmi varázslat megkötése, ha a mágiával érintett személyeknél nincs erkölcsi vagy esetleg törvényi korlát (pl.: a meghódítani kívánt férfi esetleg családos, kapcsolatban él, vagy a hölgy óhajt egyébként már nem kielégítően működő kapcsolatából elmenekülni egy-egy ilyen szerelmi kötés alkalmazásával). Nem áll módomban például idegen, azaz más személy életébe bármilyen módon befolyást tennem mágikus praktikák alkalmazásával (például ha egy anya jön hozzám, és nagyobb gyermeke életébe szeretne változást hozni, nem tehetem, mert minden nagykorú személy már a saját életéért felel). Ilyen esetekben megkérem a hozzátartozót, hogy az illetékes maga kérje tőlem a beavatkozást, így elhárítható az erkölcsi akadály.

Átok- és rontáslevétel

Ez egy klasszikus mágikus folyamat, amelyben a segítségre szorulóról a rá szórt átkokat  vagy rontást „levesszük” vagy visszaküldjük a származási helyükre. A helyzetet alaposan megvizsgálva keresem meg azt a módszert, ami az adott helyzetben a leghatásosabbnak bizonyul. Itt is többféle lehetőség van a helyzet orvoslására. Manapság az átok igen ritkán fordul elő, a rontás inkább gyakori ártó technika, és főleg mivel tudatlanul is lehet rontást küldeni, a tudatlanság e része sok galibát tud okozni. Aki ismeri a sorsteremtés módszerét, maga is megbizonyosodhat róla, hogy mindenki a saját életében képes a változások, így a rosszakarat előidézésére és esetleges semlegesítésére is! Na de mindig akadhatnak kivételek….

Egyéb segítő szándékú varázslatok

Gyógyító, erőt adó varázslatok, rendszerint tűzmágia, aura erősítés segítségével. Itt a hozzám forduló páciens hitének katalizátoraként lépek a folyamatba, közvetítve az Univerzumból felénk áradó energiát, mely a vendég életét egy jó időre megerősíti, hogy képes legyen az önfejlődésre, öntanulásra. A tettek és a hit erejét kovácsolja össze.   

 

Rendezvényekre ajánljuk

 1. Klasszikus jóslás
  • 10-20 percben személyes konzultáció, gyorselemzés egyénileg, és/vagy válaszadás kérdésekre, általában időpont egyeztetéssel, hogy a fárasztó sorban állást elkerüljük.
  • Tenyérelemzés

Ezek a variációk csak egyedileg végezhetőek, teljes titoktartással, konzultációval együtt. A vendégnek módjában áll bármikor, bármire rákérdezni a kártyavetés vagy a tenyérelemzés folyamán.

 

 1. Jósló társasjátékok, kisebb társaságoknak, kb. 3-tól 15 főig alkalmas játékra. Kisebb baráti társaságoknak ajánlott. Pl.: legénybúcsú, szülinapi party, baráti asztaltársaság, stb. Azoknak a vendégeknek ajánlott, akik félnek egy személyes kártyavetéstől, vagy félnek a determináló jóslatoktól.

Első körben mindig bemutatom a módszert amivel a társaság kívánsága szerint dolgozni fogunk, megmutatom a használni kívánt kártyát, mesélek a jóslás alapjairól. Ezzel megtörténik a kapcsolatfelvétel a jós illetve a vendég között. Kialakul egy bizalom, és így sokszor a szkeptikusak is részt vesznek a játékban, akik előtte ódzkodtak a jóslástól, mert eloszlik az előítélet vagy a félelem.

 

  • Igazmondó pasziánsz (42 lapos cigánykártyával)

A társaság tagjai körbeülnek egy asztalt, és egymást is figyelve, meghatározott rendszer szerint 3-3 lapot húznak a kártyapakliból, amit a jós hamar kommentál - humorral, önismerettel, iróniával fűszerezve. Itt nincs konkrét feltevés, hanem a kártya üzenete lesz az irányadó.

 

  • Él-te-tő pozitivitás kártya (72 lapos saját kártyapaklija van)

Mindenki négy lapot húzhat egy körben a társaság tagjaiból egymás után, amelyek különböző időtartamra jelzik az adott személynek, mik azok a kifejezetten pozitív tulajdonságok, amelyre odafigyelve és alkalmazva még sikeresebb lehet. A jós segít a vendégnek a lapok értelmezésében. Az első kártya egy évre, a második egy hónapra, a harmadik egy hétre, a negyedik egy napra „érvényes”. A játék percek alatt „megtanulható és otthon folytatható”. Célja, hogy tudatosságra tanítson, és megerősítse a pozitív életenergiák áramlását.

A kártyalapok mindegyike egy-egy pozitív fogalmat jelent. Egy-egy fogalomról az azt „kihúzó személy” szűkebb közösség előtti megszólalása alkalmanként szolgálhat egymás jobb megismerésére, gondolkodásmódjának követésére; a fogalom közös kifejtése teremthet együttgondolkodást, csapatszellem kialakulásának indításához vezethet. Vállalkozó kedvűek el is játszhatják. Az összejöveteleket akár így is még emlékezetesebbé tehetjük.

 

  • Kérdezz-felelek Tarot kártyával.

A társaságból mindenkinek lehet egy kérdése, amelyre nyíltan vállalja a kérdés feltevésének és a válaszadásnak a lehetőségét. Ezzel a módszerrel akár több kört is „lehet játszani”.

A jósló társasban intim vagy túl személyes témák érintését kerülöm. Ha egy-egy személy igényli, a játék végén természetesen mód van pár percben személyes konzultációra. A jósló társasjátékok célja: szórakoztatóan önismeretre tanítás és tudatosság fejlesztése.

A jósló társas végén a társasághoz mérten tapasztalatokról mesélek, vagy a feltett kérdésekre válaszolok néhány mondatban. 

A dekorációról a rendezvény hangulatának, helyszínének megfelelően mindig egyedileg gondoskodom. A saját, vagy kérésre a rendezvény emblémájával ellátott felszereléssel illetve ruházattal is meg tudok jelenni. A szabadtéri sportos családi naptól a nagyestélyis bálig mindenre tudok megoldást kínálni. Nyilvános rendezvényen etikai okokból a „rossz hírek közlésétől” tartózkodom.

Egyéb show-elemek alkalmazásáról igény szerint a megrendelővel közösen dönthetünk.

 

Technikai feltételek:

A jósláshoz szükséges eszközöket, pl. gyertyákat, füstölőket, sátor dekorációt, megállító táblát, feliratokat, kártyapaklikat, felkészültséget és a szolgáltatásra való pontos megjelenést vállalom. Szükség esetén a helyszínre utazás saját járművel megoldott.

 

Szabadtéri rendezvényeken feltétel: árnyékos, szélcsendes hely, a szabadban tartós tartózkodásra alkalmas hőmérséklet illetve fényviszonyok. Az egyéni jósláshoz szükséges egy kb 70 cm-es asztal, és legalább két szék. Megközelítőleg kétóránként 10-20 perc egészségügyi és feltöltő szünet szükséges.

 

Rendezvényeken fontos, hogy a személyes elemzéseknél egy bizonyos fokú intimitás biztosítva legyen a vendégnek, tehát 1-2 méter távolságra vagy paravánnal, növényekkel vagy egyéb dekorációval el tudjunk különülni a kíváncsi szemek elől. Lehetőség szerint ne legyen olyan nagy a zaj vagy zene, hogy ott egy normál hangon történő beszélgetést gátoljon.

 
SZI akadémia

Családfelállítás

Bruce angol

A tarot kártyák Szegedi Katalin illusztrátor rajzai alapján készültek.

Minden jog fenntartva 2008. katalinjosno.hu, by Kiss Katalin jósnő és tanácsadó.

Az oldal első változatátért köszönet B. Péternek