Tapasztalatok és élménybeszámolók azoktól, akik már részt vettek egy-egy képzésen, amelyről most Ön is gondolkodik

 

                                                                                                            2014. november 30.
Nekem mit adott eddig a kártya tanfolyam:
         Lemorzsolódott rengeteg "spirituális" klisé, nagyobb a csend a fejben. Önismeretet adott legfőképpen, belátni az emberi hibákat és elfogadni azokat, ezáltal közelebb kerülni ahhoz, hogy jobb emberé váljak. Kitisztult a kép egy mondatban, sokkal kevesebb a kérdés mint a válaszok. Nem mellesleg másoknak segíteni a kártya tudásával még egy plusz dolog, amiért nyilván mindenki hálás (főleg ha jókat tudok mondani). Fontos még hogy a kártyát én játéknak fogom fel és mióta elkezdtem a tanfolyamot főleg érzem a szabad akaratom erősödését. Nekem ezen a területen jelentkezett a legtöbb változás, sokkal bátrabb vagyok és reálisabban látom a dolgokat mint ezelőtt bármikor. Kicsit olyan lehet ez, mint mikor egy függő lejön a szerről és megérti hogy dönthet ő is, nem csak felette dönthetnek.
                               B I

 

 

                                                                                                            2014. november 28.
Kedves Katalin!
        A tanfolyam sokkal többet adott mint amire szamitottam. Öszehasonlitási alapom ugyan nincs mivel ez az első ilyen jellegü tanfolyam amit elvégeztem. A kártya tanuláson kívül nagyon sok plusz ismeretet kaptam az ezotéria világárol plusz önismeretet tanulhattunk a kártyán és más módszereken keresztül.
Törekvés az egyszerü és tiszta magyarázatokra azt én nagyon értékeltem. Nem volt semmi agyon komplikálva nem voltak hangzatos nagy szavak semmi féle "elszállás" de ahol kellett, ott megvolt a kellő komolyság. Két lábbal a földön, ugyanakkor a szellem világ tisztelete érezhető volt. Hiányérzetem csak abban van, hogy 3× ennyi alkalmat el tudtam volna viselni ... Nagyon sok köszönet az oktatásért ...
                               Rita
 


                                                                                                            2014. november 24.

Szeretném megköszönni neked, hogy eddig elmehettem a tanfolyamra. Ez a csoport nagyon jó kis közösség lett. Még nem éreztem magam ilyen jól egyikben sem. Olyan szépen a végefelé kinyílt mindenki - és mindenki kedves volt mindenkivel.

Lehet, hogy gógyilag nem ez volt a legtoppabb csapat, de én megszerettem őket. Majd ügyesek lesznek.
Milyen ötletet javasolnék a tanfolyamaidra... az jó, hogy nem engeded már, (amikor lehet kérdezni és gyakorlásként valakinek megnézitek a kártyát), hogy az illető jó bő lére eressze a kirakásánál a mesemondókáját. Sok idő elmegy vele és a többiek idejéből. Nem a vetéssel és maga a kirakás megbeszélésével gondolom a rövidséget, meg annak a megtárgyalásával, hanem a hozzáfűzött mesemondóka az néha sok. Ezért más is sorra kerülhetne, beleférne abba az időbe, 2 ember is a mondóka helyett.

Egyébként meg annyira közvetlenül tartod az egész foglalkozást. Ez nagyon jó és szimpatikus szerintem mindenkinek. Jó, hogy meg tudsz dícsérni, de tudsz az asztalra is csapni, ha úgy adódik. Azt még nem tudom, hogy a túróba csinálod, hogy 2 másodperc és... mintha mi sem történt volna. Olyan rögtön és természetesen tudsz váltani mi sem történtre, hogy példaértékű. Komolyan mondom. Na, ezt még bevehetnéd a tantervbe :)))) extra.

Klasz napot, jó vetéseket kívánok, érezzétek jól magatokat!
                                                                             Ölellek: G

 

                                                                                                            2014. október 19.
Kedves Katalin! :-)
Nekem sokat segített a tanfolyam. Bár már nem volt ismeretlen a kártya nekem, rengeteg új megvilágítást kaptam Tőled, amivel biztosabban forgathatom a kártyát. Külön köszönöm a sok telefonos megbeszélést, a folyamatos elérhetőséget, azt a végtelen szeretettel való segítést, amit adsz, akár naponta is, ha szükségem van rá.
Rengeteg anyagot biztosítottál számunkra, nagyon sok ajánlott irodalmat is. Én úgy gondolom, hogy aki tanulni akar, annak minden lehetőséget tálcán nyújtottál, csak győzzük lekövetni :-)
                                                NM
 

                                                                                                            Tata, 2012. február
Én elsősorban azért jelentkeztem Katalin tanfolyamára, mert felkeltette az érdeklődésemet, hogy a kártyavetés által az ember nem csak a jövőjébe pillanthat bele, hanem önmagát és az életét is megismerheti. Ezen a tanfolyamon az önismeret széles skáláját jártam végig és olyan belső (pozitív) átalakuláson mentem keresztül, amire korábban csak vágytam, de soha nem tudtam, hogyan is kezdjek neki.

Katalin a higgadtságával, józan ítélőképességével és nem utolsósorban jóstehetségével szeretettel, óvva, védve, de a mindenkori szabad döntés meghagyásával vezetett végig ezen a fájdalmasan szép úton. Az önismeret mellett, alapos betekintést nyerhettem mind a cigánykártya, mind a tarot világába,és bizton állíthatom ,hogy apró-cseprő gondjaimban továbbra is segítségemre lesznek. Nagyon tetszett még, hogy végig a tanfolyam alatt és azután is, bármikor fordulhattam hozzá, segítségemre volt. Köszönöm,hogy elindítottál az Úton.
                                                                                          Szeretettel: Orsi
 

 

Katalin Jósnőtől tanultam                                                               2010. április

Első találkozásom Katalin Jósnővel azért volt, mert a róla és a jóslatairól hallott dolgok kíváncsivá tettek (na persze, a vonzás törvénye). Így gyorsan magam is megtapasztaltam, hogy bizony sok dolgot elmond egy jóslat alkalmával Katalin, jót is rosszat is egyaránt, s az bizony úgy is van. Régóta kacérkodtam a gondolattal, jó lenne "tudni" jósolni, nagyban megkönnyítené az ember dolgát, ha egy egy kérdés, döntés előtt előre tudná, vajon tegye, vagy ne tegye. Így örültem, mikor kiderült Katalin tanít.

12 alkalommal voltunk nála. Megtanította az elindulást ezen a remek úton, instrukciót adott a továbbiakra. Megtanított hogyan fejlesszük képességeinket, hogyan jósoljunk magunknak, a családnak és ha sokat gyakoroltunk és elég biztosak vagyunk már magunkban és  a tudásunkban, hogyan válaszoljunk mások kérdéseire a múlttal, jelennel és a jövővel kapcsolatban.

Katalin sokkal több, mint Jósnő. Ő tanító, tanácsadó, terapeuta és jó hallgató egyben. Hálás vagyok neki az átadott tudásért. Remélem egyszer én is ilyen remek Jósnő leszek.

H. Ildikó,             aki 2010. márciusban végzett az intuíciófejlesztő és kártyajós oktatáson

 


Kedves Katalin Jósnő!                                                                   2010. április

Pár hete ismerjük egymást. A találkozásaink során választ kaptam sok kérdésre amelynek ismerete segítséget, eligazodást jelent, a munkámban, magánéletemben és az emberi kapcsolataimban.
A beszélgetéseink során egyre érthetőbbé vált, hogy a jóslás az másképpen nevezve a "tudatos intuíció", amely tértől és időtől független. 
A tapasztalatom szerint a tanultakat használva napról napra egyre inkább elhagyhatom a gondolkodást, mert látok. Megnyílt előttem a belső-látás eddig alig használt érzékszerve. 
Most még csodaként, de örömmel élem meg az új lehetőséget.
Nagyon örülők, hogy találkoztunk és tanulhatok Katalintól olyan dolgokat amely a életemet segíti és a szépségét, örömét növeli.
F GY

 

Szia!                                                                                                                                    2010. április


Nekem eddig nagyon tetszik, amit csináltál, bár még mindössze egy alkalomból tudok meríteni. Megragadta a fantáziámat mindaz, amit felvázoltál, hova is juthatunk el és ez izgatottá tesz. :-))
Tetszik, hogy figyelsz mindenkire és "kordában tartod" a csoportot és az embereket is külön-külön.

Az is rendkívül szimpatikus, hogy azonnal a gyakorlatba helyezzük kicsiny kis tudásunkat és majd gyűjtögetjük hozzá a többi tudást. Ez egyből egy csomó kérdést vet fel az emberben, amit gondolom majd megválaszolsz, de ami lényegesebb, hogy foglalkoztat bennünket a téma.
Összefoglalva: számomra a legbiztosabb jel, hogy jó helyen vagyok az, hogy várom már a következő alkalmat.:))))))))))
Szép napot: B. Gy. 

 

Szia Katalin!                                                                                   2010. április

Én nagyon jól éreztem magam, bár az anyag egy kicsit tömény volt..:-))
Üdv: Edina

 


Szia!                                                                                                  2010. április


Az intuíciófejlesztő és kártyavető tanfolyamon szerzett tapasztalataim nagyon pozitívak. Nagyon jó a csoport, nagyon aranyosak. Katalin, a Te tanítási módod egyszerűen lenyűgöz! Tetszik a közvetlenséged. Ámulok és bámulok amikor a tapasztalataidat és a történeteidet osztod meg velünk!

Amit magamon tapasztaltam már a második alkalomkor, egyszerűen hihetetlen...nem is értem honnan tudtam a tárgyaidról. Itthon még nem megy annyira a kártyavetés, de mikor együtt vagyunk, mintha nem is én lennék,  dől belőlem amit látok,érzek, gondolom ez a Te energiádnak is köszönhető:)!

A második alkalom után borzasztóan elfáradtam, de gondolom ez azért van, mert egyre több mindent tanulunk, és egyre több energiát fektetünk abba, hogy átvegyük a TUDÁSOD legalább egy részét! Mert Téged utolérni nem hiszem, hogy bármikor is lehet:)!
Köszönöm, hogy tanulhatok Tőled!
Cs.

 


Kedves Katalin!                                                                                         2010. április

akkor esett le..., most már kezdem elhinni! :)
És mindenképpen a saját boldogságom felé vezető úton járok és mosolygok!
Egyszerre megnyugvást és "fortyogást" érzek magamban.
 Köszönöm mindazt, amit Tőletek kaptam szombaton!

Anyáék tényleg említették, mikor Szigethalomról jöttek haza, hogy a szerencse gyermeke vagyok és jóslással fogok foglalkozni. Szombaton a tanfolyamon ez teljesen kiment a fejemből, sőt a rám kijött kártyákat sem tudtam értelmezni, mert már annyi információ volt bennem, hogy képtelen voltam rá. Csak arra emlékszem, hogy a szerencse és az üzenet volt ott, és mikor gépeltem be a kártyák jelentését...
Remélem a mai tanfolyam is simán lement és maradt erőd egy kicsit a családra és magadra is!
Még egyszer nagyon köszönök mindent és nagyon várom a következő alkalmat!
Örülök, hogy megismertelek Benneteket!

Puszi: Kata

 

 

Kedves Katalin!                                                                                          2010. április

 A közös munkánkról, ami nagyon tetszik, hála neked, a tudásodnak, az előadás módodnak, a családias légkörnek, amit ezúton is megköszönök.
Élmény van bőven a sok új láttán, de a képzés befejeztével biztosan bővebben tudok nyilatkozni.
Addig is maradok mély tisztelettel  a munkád iránt.

Üdvözlettel: G.-né

 

Várom az Ön kérdését és bejelentkezését, vagy épp tanfolyara való jelentkezését a
katalinjosno.mail@gmail.com
e-mail címen vagy a
06 30 209 4878
telefonszámon! 

SZI akadémia

Családfelállítás