Tapasztalatok és élménybeszámolók

 
Az Intuíciófejlesztő és kártyajós képzés helyszíneiről a fenti
KÁRTYAJÓS TANFOLYAM INDUL
gombra kattintva talál bővebb információt.

 

INTUÍCIÓFEJLESZTŐ és KÁRTYAJÓS KÉPZÉS

"Elkötelezetten a jövő minőségi jósaiért!" 

Úgy 2009-ben többen is jelezték, hogy szívesen tanulnának "háziasszonyoknak, házi használatra" való kártyavetést, és az ehhez kapcsolódó alapvető meditációs technikákat illetve intuíció fejlesztést, ezért akkor úgy döntöttem, hogy lehetőséget biztosítok az erre vállalkozóknak. Mára már több, mint tíz végzett, eredményes csoport van túl az oktatáson!

Az elmúlt évek és az összegyűjtött tapasztalatok alapján az általam folytatott kártyajós oktatás igencsak kinőtte magát, komoly tematikát és tananyagot kapott. A hitvallásom ugyanaz maradt: aki kedved érez hozzá, kapjon igazi alapokat és áttekintést a kártyajósláshoz és az intuíciójának fejlesztéséhez, a későbbiekben elválik maj, hogy ki mihez kezd az itt szerzett tudásával.

Ugye abban megegyezhetünk, hogy a gyakorlást és a megtapasztalást semelyik tanítás nem helyettesítheti? ;-)

Nem lehet mindenkiből jós! Aki hozzám fordul a kártyavetés tudományát és intuíció fejlesztést tanulni, de igenis lehet tájékozott, a kártyák tanácsait jól olvasó, abban eligazodó ember, akinek nem kell rögtön "idegen" segítségért futnia ha kérdése van. Annak, aki komolyan veszi a tanulást, nem rest gyakorolni, annak tudatosodást, az önismereti folyamaton való elindulást, az élet nagy dolgaiban való eligazodást adhat az a tudás, melyet igyekszem hétről-hétre átadni a velem dolgozók számára. Egy biztos, a tanfolyamaimon részt vevőknek ezeket az alap szimbólumrendszereket megismerve és használva az életszemléletünk is átalakul. Jobban meg tudjuk érteni magunkat, és a környezetünket is úgy, hogy közben mások életére is rálátást, egyfajta világlátást kaphatunk.

 A résztvevőknek az ajánlott alsó korhatár 30 év, amelytől néhány kivétellel eltérhetünk, bár ez nem jellemző. Valamint szükséges, hogy a részt vevők írásbeli nyilatkozatot tegyenek a velük való foglalatoskodás kezdetén, hogy nem állnak pszichiátriai kezelés alatt, és hogy ezen időszakban (a tanfolyam ideje alatt) kerülik mindenféle tudatmódosító szer használatát.   

 A kártyákkal és egyéb eszközökkel való gyakorás során fejlődik a logika, a memória, érzelmi és a spirituális intelligencia is.  

 

A közös munkáról

Csoportos munkánál egy-egy csoport 5-8 főből áll. Elsősorban budapesti vagy tatai oktatási helyszínen tömbösítve 6 alkalommal találkozunk tanfolyami kereteken belül. Két-három hetente egy napot, azaz 2 x 3 órát töltünk együtt. A teljes óraszám tehát minimum 36 óra oktatás és + 2 óra egyéni konzultáció áll rendelkezésre minden résztvevő számára.

Akinek valamilyen okból nem sikerül minden alkalmon részt vennie, egyéni megbeszélés szerint lehetőséget biztosítok a pótlásra. Ha valki egyéni képzést szeretne, kérem, hogy keressen meg szintén bizalommal, hogy meg tudjuk beszélni és egyeztetni az egyéni képzés feltételeit. Ígérem, sokkal többet kell produkálnia, házi feladatot írnia, és gyakorolnia, mint a csoportos képzésnél. :-) Egyéni képzés esetén még annyi a kölönbség, hogy ott legalább 10-szer kell személyesen találkoznunk. Ez jóval mélyebb, és hosszabb időt is vesz igénybe, kérem, hogy mindenki kalkulálja be ezt előre (és a pénztárcájába is).

A tematika csoprtban és egyéniben is olyan, hogy az alapoktól kezdünk, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. Az alsó javasolt korhatár itt is 30 év... persze volt már kivétel, mindenkinek az egyéni élettapasztalata lesz a döntő. Fontos tudni, hogy élettapasztalat nélkül a kártyák tudása és mondandója vajmi keveset ér, így a 30 éves alsó korhatár kitüzésének komoly oka van. Minden, a képzéshez szükséges oktatási anyagot elektronikusan biztosítok a tanfolyam oktatási ideje alatt, beleértve a kártyákat és a fejlesztő eszközöket is. A kártyák mindenkinek személyes használatába kerülhetnek, így azokat nem árt majd megvásárolni, ha valaki gyakorolni szeretne otthon is.

 

 

Belekóstolunk a 36 lapos, majd a 42 lapos cigánykártya és a Fekete Tarot kártya rejtelmeibe (Szegedi Katalin: Titkok könyve c. kártyája), megismerjük az alapszimbólumokat és azok jelentését. Hogy még érdekesebb legyen, megismerkedhet a mágia alapjaival, amelyben különös figyelmet szentelünk a tudatos teremtés tudományának, a pénzmágiának és egyéb kötő-oldó varázslatoknak, védelmi technikáknak, a csakra tisztításnak. Bepillantást nyerhet a valódi magyar hitvilágba, ősi szokásrendszerünkbe. Tisztázzuk az ezoterikus alapfogalmakat, hogy biztos alapokat teremtsünk az őseink által ránk hagyott tudásnak.

A tanfolyam ideje alatt többször elektronikus úton, vagyis e-mailban küldök jegyzeteket, illetve javaslatokat is majd a tanfolyam során a résztvevőknek. Ezen a módon tudnak segítséget is kérni amennyiben valakinek időközben kérdése merül fel, vagy elakad. A plusz konzultációkat elsősorban skype telefonon tudják igénybe venni.

Az együtt töltött néhány hónap alatt olyan könyveket is ajánlok, amely az aktuális csoportnak vagy tanulónak jó kiegészíti a személyes fejlődését. A tanuló időszak alatt minden hallgatónak négyszer 30 perces egyéni konzultációval segítem a munkáját amelyet lehetőség szerint skype, vagy telefonos formában tud igénybe venni, ha ezt személyesen nem tudnánk lebonyolítani a távolság miatt.

A képzés helye igénytől függően Magyarország területén belül szinte bárhol megszervezhető, ahol a résztvevők számára a közlekedést biztosított, ahol a legalább 5-6 fős létszámú jelentkező összegyűlik és elsősorban Budapesten lesz. A képzés kizárólag MAGYAR nyelven folyik.

Egy érési időszak után az alaptanfolyam befejeztével, ami kb 9-12 hónap, azok, akik vállalkoznak rá, közép szintű jós oklevelet is szerezhetnek, tehát a tudás gyakorlás és az elsajátítás után nem vész el. Természetesen felsőfokú oklevélre is lehet pályázni...  Határ a csillagos ég. Lehet, hogy az elején még valóban "saját használatú képességfejlesztés" a cél, de akinek van kitartása és ambíciója, tapasztalatszerzés után tovább tud lépni. A célom, hogy olyan készség szintű tudáshoz juttassam a résztvevőket, hogy azt akár a mindennapi életükben is a legnagyobb biztonsággal használni tudják a tapasztalataikat a magán vagy akár az üzleti életben is. 2013 első félévéig az eddig végzős csoportokból 3 hölgy vágott neki, és kapta meg tőlem a jós minősítést, és még két főnek folyamatban van a minősítése.

A tapasztalatok után bátran mondatom, hogy a szorgalom, az alázat és a kitartás sokszor pótolja és még jócskán felül is múlja a született tehetséget, ha azt nem ápolják. Azokból válik legtöbbször a legjobb, leggyorsabban tanuló hiteles jós, akik oktatásom előtt sohasem láttak kártyát, vagy nem foglalkoztak semmilyen jóseszközzel, vagy nem vettek részt másik tanfolyamon.  

 

 

Mikor véget ér egy-egy ilyen 12 modulos, azaz 6 alkalmas kurzus, mindíg megkérdezik tőlem, hogy mit csinálhatunk a továbbiakban, mert már hiányozni fognak az együtt töltött idők. A tanfolyam befejeztével kb negyedévente klubszerűen találkozunk, ahol szupervízióval, illetve közös konzultációval, úgy ismeretanyagokkal bővítjük a tudásunkat. Elvégre a jó pap is holtáig tanul!

Aki ezek után kedvet kapott, kérem, hogy név, e-mail cím és telefonszám megadásával jelezze, ha szívesen részt venne egy ilyen képzésen, vagy ha esetleg baráti körből érdekel valakit, őket is szívesen látom. Bátran ossza meg ezeket az információkat ismerőseivel, barátaival is!

Kérésre részletes tájékoztatást adok, amely tartalmaz minden szükséges tudnivalót, beleértve az aktuális árakat is! Információkért írjon a

katalinjosno.mail@gmail.com

címre.  

 

Ha valakinek kedve támad egy ilyen képzést propagálni, annak a tanfolyam árából minden általa ajánlott és befizetett résztvevő után 10% engedményt adok maximum a tanfolyami díj 50%-áig, tehát aki nem rest, akár fél áron is részt vehet a tanfolyamon. Ez az önszervező csoportokra is érvényes, és ha itt valaki vállalja, hogy öt ismerősét meghívja, akik részt is vesznek a tanfolyamon, neki, hatodikként a részvétele akár ingyenes is lehet. Kérje emailban részletes tájékoztatásomat!

Vigyázat, hamisítanak!

Csak a közvetlenül tőlem származó információkkal elégedjen meg az általam biztosított oktatással kapcsolatosan! A hiteles telefonszámom és e-mail címem:

Telefon: 06 30 209 – 4878
katalinjosno.mail@gmail.com

Egyéb címről vagy telefonszámról adott információkért
NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET!

Ha úgy érzi, hogy szívesen tartana velünk, várom érdeklődését, jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 30/ 209 – 4878
katalinjosno.mail@gmail.com SZI akadémia

Családfelállítás

Bruce angol

A tarot kártyák Szegedi Katalin illusztrátor rajzai alapján készültek.

Minden jog fenntartva 2008. katalinjosno.hu, by Kiss Katalin jósnő és tanácsadó.

Az oldal első változatátért köszönet B. Péternek