MÉDIA

 

 

 

 

 

A médiás megjelenéseimet, riportjaimat folyamatosan közzéteszem a Youtube-n, keressen rá bátran a nevem alapján (Kiss Katalin Jósnő tanácsadó) alapján a legújabb felvételekre is!


VideóimAKTUÁLIS

Kiss Katalin a jóslással, Rendszer- és családállítással kapcsolatos videói a Youtuben

Cigánykártyával a mindennapokban

(A rólam megjelent teljes cikk elolvasható a képre kattintva)

Címlaphírek 20 év múlva - Metropol

(A képre kattintva elolvasható a teljes cikk)

LAKIHEGY RÁDIÓ

2010. szeptemberében hangzott el először a Lakihegy Rádió hullámain az első kereskedelmi rádiós műsor, amelyben közreműködtem, majd az adássorozat 2013. nyaráig havonta két alkalommal volt hallható a Csepel Szigeten és kistérségében az FM 107-en. A Lakihegy Rádióban minden hónap első szombatján önismereti témában, minden harmadik vasárnap pedig élő telefonos jóslásban működtem közre Haris Éva Vitamin című műsorában, majd Mayer Nórával beszélgettem különféle önismereti témákban.


A műsorban elhangzott adások közül jó párat felvételről hallgathat meg az alábbi linkre kattintva:

Videóim


 

...ÉS AHOGY KEZDőDÖTT...

Az első média megjelenés a Szívtárs magazin cikke volt 2007 őszén, "Katalin, a jósnő – két válás után is talpon maradt" címmel. Sajnos a eredeti cikk már nincs meg, a weboldalt megszüntették, arra mégis tökéletes volt, hogy példamutatásommal elinduljak a pályán, nagyon sokan kerestek meg a megjelenés után.

http://www.katalinjosno.hu/kepek/T7.jpg

Ezt követően 2008. december 18-án, kevéssel 14 óra után a Racio Cafe készített velem élő adásban egy telefonos interjút a jóslás bűnüldözésben betöltött, a nyomozást segítő szerepéről. Mondanom sem kell, utána elég sokan kértek tőlem segítséget. 


2009. februárjától 2010. márciusáig minden páros héten szombaton Lélekfürkész címmel hallhattak ezoterikus műsort a budapesti Fúzió Rádióban, amelyben változó beszélgetőtársakkal, Szemerédi István metafizikus mester közreműködésével szerkesztettem-vezettem önálló műsort az Életviteli Tanácsadás programunk részeként. István kollégám 2012-ben bekövetkezett haláláig állhatatos, bölcs segítőm volt a munkámban. Emlékét jó szívvel őrzöm, mai napig hálás vagyok az általa tanultakért és a folyamatos baráti támogatásáért!

Mai napig is folyamatosan szívesen fogadom el a szervezők meghívását rendezvényekre, jó páron részt is veszek, céges felkéréseknek teszek eleget. Írásaimmal, jóslataimmal találkozhatnak internetes portálokon, kistérségi újságokban, alapítványok munkáját segítem rendezvényes és médiás megjelenésekkel, ismeretterjesztő, vagy akár tévihit eloszlató előadásokkal.
 


2010 december 1-én az MR Kossuth Rádió késő délutáni műsorában játszották le azt a jósnői-tanácsadói hivatásomról szóló felvételt, amelyet a 2010. júliusában Szigethalmon megrendezett Országos Ikertalálkozón rögzített Dér Gabriella, a Magyar Rádió munkatársa. Ami késik, nem múlik?

 

2011-ben a Komárom-Esztergom megyei IGEN-IGEN AZ ESKÜVÕ MAGAZIN évenként megjelenő őszi és tavaszi számában jelent meg menyasszonyoknak és vőlegényeknek szóló horoszkópos jóslatom.

Valamint szintén itt, a 2012 első félévi számban: Horoszkópos tanácsadás a kötendő házassághoz


Ennek az újságnak azóta is szívesen írok, megjelenése óta nincs olyan szám, amelyben ne kértek volna fel egy-egy komolyabb, szakmai jellegü cikk megírására is a horoszkópos jóslataim közlése mellett.

 

Címlaphírek húsz év múlva - A Metropolban, 2011. szeptember 28.-án megjelent jóslatom, amit Budapest Városáról kértek az újság szerkesztői. Természetesen, a jóslás alkalmával jóval több minden elhangzott, mint amit az újságba -e elsősorban terjedelmi okokból- leközöltek. A jóslat fennmaradó le nem közölt részét mindenkinek a fantáziájára bízom.

 
Ha szeretné, hogy az Ön újságjában, kiadványában, akár külön térítés nélkül is megjelenjen valami hasonló, keressen bátran bizalommal a katalinjosno.mail@gmail.com email címen, vagy a 06 30 209 4878 telefonszámon egyedi ajánlatért! 

 

Ha véleményét szívesen megosztaná az itt található információkról, kérem, hogy írja meg nekem a katalinjosno.mail@gmail.com e-mail címre! Az Ön vélemény nyilvánítása semmiféle kötelezettséggel vagy következménnyel NEM jár, viszont hozzájárul vele a szolgáltatásaim javításához, és ügyfeleim, klienseim megelégedettségének fenntartásához, korrekt kiszolgálásához.
SZI akadémia

Családfelállítás

Bruce angol


A tarot kártyák Szegedi Katalin illusztrátor rajzai alapján készültek.

Minden jog fenntartva 2008. katalinjosno.hu, by Kiss Katalin jósnő és tanácsadó.

Az oldal első változatátért köszönet B. Péternek